Skip to main content
Search
Tájékozódj a hasmenésről

Title

Gyakori hasmenés?

Mindenkinél előfordulhat esetenként hasmenés, ami rendszerint néhány nap alatt rendeződik. Egyeseknél azonban ennél gyakrabban jelentkezik a probléma.

Mi okozza a gyakori hasmenést?

A gyakori hasmenésnek számos oka lehet, például stressz, IBS (irritábilis bél szindróma), étrendi vagy hormonális változások.

Az IMODIUM® a szervezettel együttműködve segít helyreállítani az emésztőrendszer természetes ritmusát. Mivel az IMODIUM®akár egy órán belül megszüntetheti a hasmenést, gyorsan visszatérhetünk a megszokott életritmusunkhoz - és mehet tovább a nap! 

Bár a gyakori heveny hasmenés sokakat érint, kínos lehet róla beszélni. Ezért is nehéz megfelelő információhoz és hasznos tanácsokhoz hozzájutni - különösen, ha a kiváltó tényező mindenkinél más és más.

Már egy apró életmódbeli változtatás is nagy különbséget jelenthet. A Mit tehetünk hasmenés esetén? rész segítséget nyújthat a probléma mindennapi kezeléséhez, a lehető legteljesebb életminőség érdekében.

Hogyan kezeljük a hasmenést?

Ha Ön heveny hasmenéstől szenved, kezelheti IMODIUM®-mal. Az IMODIUM® segít helyreállítani az emésztés természetes ritmusát és folyamatát.

Alkalmazás előtt kérjük, olvassa el a betegtájékoztatót!

Tudjon meg többet az IMODIUM®-ról!

Fertőzéses eredetű hasmenés

A fertőzéses eredetű hasmenést okozhatja ételmérgezés vagy az idegen környezetben előforduló kórokozók valamelyike. 

Különböző eredetű akut és krónikus hasmenés tüneti kezelésére. A székletet keményebbé teszi és csökkenti a székletürítések számát és azok térfogatát.

Az IMODIUM® Instant szájban diszpergálódó tabletta a nyelvre helyezve feloldódik, így tökéletes megoldás útközben is.